Thursday, 21 March 2013

Tunggu Laaa Nasib Kau Anwar...

 
Sekarang tinggal lagi lebih kurang 6 jam untuk Anwar Ibrahim menarik balik tuduhan beliau keatas Blog Papa Gomo serta membuat permohonan Maaf dan juga berundur dari pentas politik. 6 jam dari sekarang ini berkemungkinan besar seluruh dunia akan mengetahui siapa Anwar Ibrahim yang sebenar.

Untuk makluman semua video yang berada ditangan Papa Gomo cukup jelas dan turut mempunyai AUDIO yang jelas percakapan Anwar Ibrahim dan mangsa liwat. Ianya juga terbahagi kepada dua video iaitu.

1) Rakaman sebelum remaja tersebut diliwat yang mana seperti paparan gambar diatas.

2) Rakaman sulit didalam bilik hotel yang memaparkan adengan SEKS antara Anwar Ibrahim dan mahasiswa dari Sabah.

Video berwarna, Paparan jelas dan juga mempunyai AUDIO yang berada didalam simpanan Papa Gomo. Gomo sudah menayangkan klip video ke 1 iaitu perbulan Anwar Ibrahim dan remaja yang diliwat pada beberapa rakan Blogger seperti RBF Online, Gerakan Anti PKR, Parpu Kari, Medan Info Kita, The Flying Kick, Gelombang Wangsa Maju, Mega Bidaman, Badut Rakyat, Gelombang Rakyat.

Video ke 2 rakaman sulit Anwar Ibrahim meliwat mahasiswa pula telah pun Gomo pertontonkan kepada rakan blogger Mega Bidaman, Gelombang Wangsa Maju, seorang Wartawan media penyiaran dan juga kepada seorang pemimpin kanan PAS.

Terus terang Gomo katakan klip video pertama akan membuatkan sesiapa yang melihat dan mendengarnya akan MUNTAH HIJAU. Klip video kedua pula Gomo yakin akan ada yang pengsan dan melopong mulut sampai tidak mampu untuk meluahkan apa apa selain dari Cacian dan Makian kepada Anwar Bin Ibrahim.

Mana kan tidak video kedua itu dengan paparan dan audio nya mempamerkan rintihan dan rayuan mahasiswa tersebut yang diliwat Anwar Ibrahim. FIRST TIME diliwat menyebabkan mahasiswa tersebut meratap kesakitan yang teramat sangat.

Sekali lagi Gomo mengharapkan Anwar Ibrahim akan segera berundur dari pentas politik kerana jika paparan video ini dikeluarkan maka AIB yang datang akan membuatkan Wan Azizah, Nurul Izzah serta menantu Anwar Ibrahim iaitu suami kepada Nurul Izzah tidak akan mampu menjawap segala galanya.

KLU: Lepas liwat bagi remaja yang diliwat RM 300 Hinggit!


 
 
Jika dulu video seks Anwar Ibrahim dan China Doll yang mana didedahkan Dato Eskay segala penafian dilakukan pihak pembangkang termasuk mempertikaikan rakaman hitam putih dan paparan tidak jelas walaupun pihak luar mengesahkan rakaman video tersebut tulen 100%. Kali ini dengan video jelas, warna serta audio yang jelas pastinya memberikan pengarajan yang berguna buat Anwar Ibrahim sebelum beliau bersara dari politik.

Gomo seorang Islam, tidak lah Gomo seorang yang Alim ataupun penuh sembahyangnya. Bukanlah juga Gomo seorang Ustaz apatahlagi Ulama tetapi apa yang Gomo lakukan ini adalah kerana Malaysia. Gomo sayang Malaysia ini dan Gomo tidak mahu pemimpin yang menerajui negara adalah pemimpin yang tidak bermoral serta jijik kelakuannya.

Tugas Gomo adalah nak menyedarkan rakyat Malaysia terutama umat Islam bahawa Anwar Ibrahim tidak layak untuk menerajui negara.

Jika kaum Cina boleh abaikan mengenai masaalah moral tetapi tidak kita umat Islam Malaysia ini.

Dan Gomo sendiri pun yakin bahawa negara negara luar juga menolak pemimpin yang mempunyai masaalah moral sepertimana yang berlaku kepada Bill Clinton bekas Presiden Amerika Syarikat.

Apa sekalipun 6 jam tempoh hayat untuk keluarga Dato Sri Anwar Ibrahim menasihati Anwar agar segera membuat permohonan Maaf kepada Papagomo.

SUMBER


1 comments:

  1. Anonymous said...

    gomo dah bukak seluar. bersedia letak telur atas meja untuk tatapan rakyat malaysia! rakyat jadi hakim. anwar jangan takot! gomo jangan kecut! kita tgk sapa telor paling besar!

    http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete